Terrasreiniging met Terrasshampoo® softwash

Met Terrasshampoo® maken wij stoepen en terrassen eenvoudig weer als nieuw! Eerst sproeien wij het terras of stoep in met het middel om het vervolgens met maximaal 110 bar waterdruk af te spuiten. 110 bar waterdruk is redelijk zacht, zonder Terrasshampoo zou er wel 200 bar nodig zijn om tot het zelfde schone resultaat te kunnen komen. Om tot een maximaal resultaat te komen sproeien wij de oppervlakken na afloop nogmaals in met Terrasshampoo®. U zult zien dat het resultaat dan nog mooier wordt.

 

Geen hogedrukreiniger meer nodig

De resultaten met softwash zijn direct en volledig! Het mooie van ons systeem is dat we uw terras en stoep slechts eenmalig grondig met een hogedrukreiniger en Terrasshampoo® hoeven schoon te maken. Na verloop van tijd als groene aanslag weer opspeelt is het genoeg om de stoep en het terras met het middel in te sproeien waardoor het direct weer mooi schoon wordt. Op deze manier komt er geen hogedrukreiniger meer aan te pas zodat uw stenen jarenlang langer mee zullen gaan.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

 

vinkje dakgoot schoonmaken

 lage waterdruk tot 110 bar

vinkje dakgoot schoonmaken

 schadelijke vervuiling wordt afgestopt

vinkje dakgoot schoonmaken

 nooit meer reinigen met een hogedrukreiniger

vinkje dakgoot schoonmaken

 uw terras en stoep zal vele jaren langer mooi blijven

vinkje dakgoot schoonmaken

 anti-groen plan afgestemd op uw wensen

 

Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op stoepen en terassen. Wij adviseren slechts eenmaal een grondige reiniging. Vervolgens is het voldoende om eens per jaar het terras of stoep met terrasshampoo® te sproeien om het mooi schoon te houden. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of door ons laten doen.

Zie hier onze prijslijst.

 

                     offerte aanvragen button terrasshampoo                    vraag stellen button terrasshampoo   
Joomla SEF URLs by Artio