Bel ons: telefoon 038-3377555

  • Home

VIER goede redenen om uw terras of stoep te laten reinigen

Er zijn veel goede redenen om uw terras en stoep schoon te maken en schoon te houden. We hebben hieronder 4 belangrijke redenen opgenoemd.

1.) Stop de schade, die de algen, mossen en schimmels uw terras en stoep aandoen. Ze vreten het organische materiaal in uw terras of stoep aan. Met andere woorden, is uw terras hun voedselbron. Hoe langer ze mogen blijven en kunnen knagen aan uw terras, hoe meer schade ze zullen veroorzaken. Dit eindigt uiteindelijk met een nieuw duur terras of stoep.

2.) Het professioneel laten reinigen van uw terras door Terrasshampoo® is het kostenbesparend alternatief voor een voortijdige vervanging van uw huidige stenen en klinkers. Er is in 99% van de gevallen absoluut geen noodzaak om voortijdig uw terras of stoep te vervangen. Voor een fractie van de kosten kunnen wij uw stoep reinigen of in het ergste geval coaten zodat het er weer als nieuw uit zal zien.

3.) Bij een schoon en goed onderhouden huis hoort een goed onderhouden schone stoep. Een vuile en slecht onderhouden stoep doet afbreuk aan de rest van uw huis en tuin. Indien u die lelijke stoep blijft negeren, maakt het niet uit dat de rest van het huis er fraai uitziet, want die lelijke vieze stoep zal de rest tenietdoen. En, indien u van plan bent om uw huis te verkopen, is een nette stoep een must!

4.) De geur van algen, schimmels trekt ongedierte aan. Bij een schoon en fris terras of stoep hebben ze niets te zoeken.    

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       
Joomla SEF URLs by Artio