Bel ons: telefoon 038-3377555

  • Home

Terras reinigingsmethoden

Als u op het internet onderzoek doet naar terrasreiniging komt u verwarrende en tegenstrijdige informatie tegen.

We hebben getracht om op deze pagina meer duidelijkheid te geven over drie belangrijkste terras reinigingstechnieken die voor de consument beschikbaar zijn.

Nadat u dit gelezen hebt zult u meer kennis hebben van terras reinigingsmethoden in het algemeen. Het zal u helpen om de beste terrasreinigingsmethode voor uzelf te bepalen.

 


 

1.) De Terrasshampoo®, lage druk reinigingsmethode met anti-groen plansoftwash dakreiniging

In geval een terras of stoep bij aanvang begroeid is met mos voeren wij eenmalig een grondige behandeling uit. De oppervlakken worden met Terrasshampoo besproeid, na een inwerktijd van 20 minuten met de hogedrukreiniger afgespoten. We gebruiken maximaal 110 bar waterdruk. Deze waterdruk is niet schadelijk voor de toplaag van de stenen. Vervolgens besproeien wij de stenen nogmaals met het middel en herstellen wij na afloop de voegen met brekerszand. Als laatste maken wij met de klant een anti-groen plan dat gebaseerd is op zijn wensen. Om het terras of stoep in het vervolg schoon te houden is het voldoende om het met Terrasshampoo te besproeien. Het vuil verdwijnt direct vanzelf. De klant kan er ook voor kiezen om dit zelf bij te houden. Veel van onze klanten zijn erg tevreden over deze plan van aanpak. 
 
 
2.) De zonder naspoelen Terrasshampoo® behandeling softwash dakreiniging

In geval uw terras of stoep niet begroeid is met mossen behandelen wij het alleen met Terrasshampoo® zonder hogedrukreiniger. Na het besproeien van het terras of stoep verdwijnt het vuil geheel vanzelf. Er kan gekozen worden uit twee van onze eigen middelen om een schoon resultaat te behalen. Het ene middel doet zijn werk binnen 20 minuten terwijl het andere middel meerdere dagen of weken nodig heeft om tot een schoon resultaat te komen. 

3.) De hogedruk reinigingsmethode met stoom, heet of koud water softwash dakreiniging

De meeste bedrijven reinigen terrassen en stoepen met een hogedrukreiniger, ingesteld op ongeveer 200 bar. Dit gaat enorm hard en vergroot de poriën in de stenen. Doordat het terras of stoep hierdoor poreuzer wordt gespoten zal vuil sneller kunnen hechten. Bovendien ziet de stoep er na afloop niet meer uit omdat het door de hoge waterdruk beschadigd of schoon geschraapt is. Ook gebruikt men dure hogedrukreinigers met heet water of stoom. Deze behandelingen zijn duur en helaas lukt het daar niet mee om alle lelijke vlekken en verkleuringen uit de stoep te krijgen.

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       
Joomla SEF URLs by Artio